Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege házrész
Belső terület 56 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 1+1 félszoba
Telek terület 190 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült kb. 1960
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
Dunabogdány központi, mégis csendes és kellemes részén, eladó egy 56 m2-es ikerház fele, 190 m2-es leválasztható telekkel. A környék minden korosztály számára ideális lehet, hiszen a közvetlen szomszédságában található az iskola, óvoda, a másik utcában uszoda, maga a ház pedig a Nepomuki Szent János római katolikus templom dombján fekszik, mégsem kell hozzá hegyet mászni :) hiszen egyenes aszfaltozott út halad el a ház előtt. Csendes, nyugodt hely, nagyon jó és barátságos szomszédokkal.
A ház belső része 2017-ben teljesen fel lett újítva, nem csak az elektromos hálózat, de a fűtési rendszer (cirkó) is. A burkolatok, kellemes, elegáns árnyalatúak: a konyhában járólap, míg a két szobában és a nappali részben parketta van. A lakás világos, jó fekvésű, minden helyiség ablakkal ellátott. A falak, ahogy a képeken is látszik, fehérek, a függönyök, sötétítők és a konyha kőpult is természetesen az ár részét képezik. A világítás is korszerűsítésre került, LED-es spotvilágítók vannak felszerelve a lakás mindhárom helyiségében. Az ablakok dupla üveges nyílászárók. A tetőszerkezet és a cserepek felújítottak, a csatornák újak. Tisztasági festést 2018 szeptember elején végeztünk, hogy az új lakónak csak költöznie kelljen. A lakáshoz pince és tároló is tartozik. Ha az új tulajdonos az autóját az udvaron szeretné tartani, erre is van lehetőség. Nem utolsó szempont, hogy a település közbiztonsága kiváló.
Létesítmények a közelben: Közért 10p, Pékség 7p, Cukrászda 3p, Buszmegálló 5p sétára van a háztól. Duna-parti szabad strand 10p, Étterem, kávézók, dohánybolt 5-10p. A rezsi nagyon alacsony.
Az irányár mindezért csupán 14.950.000 Ft. [LC6756]

Ár

Eredeti irányár 16,95 M Ft
Akciós Irányár 14,95 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda
Név Osadcow Gergely
Telefon +36 30 990 0409, +36 30 366 65 Mutasd
Email osadcow.gergely@ Mutasd