Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 160 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 630 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés padlófűtés
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2020
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 21 m²
Budapest és Szigetszentmiklós határán, a tihanyi lakópark előkelő, családi házas övezetében eladó egy csodaszép, minőségi burkolatokkal felszerelt, félig berendezett 160 m2-es ikerház + 630 m2 telekkel + 30 m2-es melléképülettel + garázzsal!
Gyakran olvassuk az ingatlan hirdetésekben, hogy minden igénynek eleget tesz, de ez gyakran csak a marketing szöveg és személyes megtekintés után rájövünk, hogy közel sem. Viszont ennek a háznak az esetében bizton állíthatjuk. :) , h nem fog csalódni!
Felépítése:
- a ház előszobájába lépve, csodás magas fényű hidegburkolatra léphetünk. Rögtön jobbra egy WC/mosdó fogad minket, balra pedig közvetlen bejárat a garázsból, hogy télen is azonnal a fűtött, meleg helyiségbe léphessünk, direkt az autóból. Tovább haladva az előszobából balra a mosókonyhát/háztartási helyiséget találjuk, közvetlenül mellette pedig egy hatalmas és elegáns fürdőkádas - zuhanyzós fürdőszoba tárul elénk, ami még extrában bidével és WC-vel is fel van szerelve.
Az előszobából jobbra térve, a valóban tágas (40m2) és elegáns nappali tárul elénk, melyből jobbra az amerikai konyhás étkezőbe, balra pedig ki, a 21 m2-es teraszra léphetünk. A konyha teljesen fel van szerelve vadont-új háztartási gépekkel: mosógép, mosogatógép, sütő, szagelszívó, mikró, hűtő, mind-mind az ár részét képezi.
A konyhából egy ajtó nyílik a spejzbe, ahol igazából mérete miatt nem csak a befőttek, de minden egyéb is eltárolható. :)
Az előszobába visszatérve egy folyosó vezet minket végig a szobák felé, ahol jobbra, balra és előre tekintve is egy-egy külön nyíló szobába léphetünk.
A nagy hálószobához még külön zuhanyzós fürdőszoba + WC, valamint bidé is tartozik, rejtett, elegáns meleg fényekkel. Illetve ugyan csak a nagyobbik hálószobából akár az udvarra is kiléphetünk, hiszen hátul is vár ránk egy csodás terasz.
Az ingatlan 1/1-es tulajdoni hányadban van. Jog, per-, teher és igénymentes!
Ha bármilyen további kérdése van, vagy szeretné személyesen is megtekinteni, keressen bizalommal.
Irodánknál a CSOK és hitelügyintézés ingyenes.
LC: 7261

Ár

Irányár 112 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda
Név Nagy Ilona Réka
Telefon +36 30 330 Mutasd
Email nagy.reka@ Mutasd